Taipei, Taiwan – AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje 2 poslední přísrustky - WL-5470POE a WH-5420CPE, které jsou vybaveny novou AirLive Clear Signal Technologií, která poskytuje daleko čistší signál pro lepší a delší pokrytí.

AirLive WL-5470POE a WH-5420CPE byly vyvinuty na základě mnohokráte oceněného AirLive WL-5470AP. Oba WL-5470POE a WH-5420CPE obsahují klíčové vlastnosti jako 8 bezdrátových pracovních módů, výstupní výkon v současnosti nejvýkonější na trhu, dále bandwidth manager, SSH login, emergency recovery a mnoho dalších.

Dále AirLive WL-5470POE a WH-5420CPE přichází se zvětšenou pamětí 4MB Flash a 16MB SDRAM a navíc podporují PoE standard 802.3af pro napájení Access Pointu na vzdálenost až 100 metrů.

AirLive nejnovější Access Pointy nyní obsahují Clear Signal technologii, která používá pokročilé filtrovací metody pro eliminaci rušení, které se často vyskytuje v přeplněném pásmu 2.4GHz. Nejen toto dělá z WL-5470POE a WH-5420CPE nejodolnější proti rušení na trhu.

AirLive WL-5470POE je indoor Access Point s odpojitelnou 2dBi dipólovou anténou a AirLive WH-5420CPE je outdoor Access Point s voděodolným krytem a integrovanou 14dBi anténou a konektorem pro externí anténu.

Pro více informací o těchto a dalších produktech navštivte:

WL-5470POE a WH-5420CPE.