V sobotu 10. prosince 2011 od 13 hodin proběhne v Brně závěrečná show 2. ročníku Národních lig v PC hrách, kterou pořádá společnost ASUS ve spolupráci s herním portálem Hitpoint.cz. Organizátoři tak navazují na úspěšnou premiéru, která se odehrála na konci června. Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost sledovat na vlastní oči nejlepší domácí hráče populární strategie StarCraft 2 a legendární střílečky Quake Live, kteří budou na pódiu v komentovaných zápasech s projekcí na plátno bojovat o ceny v hodnotě 80 000 Kč. Velkolepé finále a slavnostní zakončení sezóny se opět uskuteční na akci s názvem ASUS FINALS v brněnském sále Břetislava Bakaly.

Herní show ASUS FINALS opět hostí Brno

Připraven bude také pestrý doprovodný program. Extrémní taktování procesoru s pomocí tekutého dusíku zajistí opět známé duo českých overclockerů Flank3R a Froxic, kteří se chystají pokořit magickou hranici 7Ghz. Na místě bude své schopnosti předvádět také kapitánka nejlepšího dívčího Counter Strike 1.6 týmu ASUS.Ladies Maiuska, se níž budou moci návštěvníci změřit síly v exhibičním duelu. K dispozici budou také výkonné herní notebooky s aktuálními herními tituly od společnosti Comgad, bude možné si vyzkoušet 3D brýle nebo si exkluzivně zahrát na ultimátním herním stroji ASUS RoG Tytan. Pro všechny přítomné je v pauzách mezi zápasy připraveno losování o lákavé ceny.

Na akci je možné si za 100 Kč zakoupit v předprodeji speciální VIP vstupenku, která je určena pro pravé fanoušky a nabízí kromě občerstvení zdarma také možnost získat podepsaný plakát nebo účast ve slosování o hodnotné ceny. Na místě vás bude akce stát lidových 50 Kč. Neváhejte a přijďte si vychutnat atmosféru elektronického sportu v podání nejlepších českých hráčů!

Místo konání

Sál Břetislava Bakaly, Žerotínovo nám. 6, 658 78 Brno
GPS: Loc: 49°11′54.324″N, 16°36′9.179″E

Sestřih z minulé akce ASUS FINALS: http://youtu.be/Xp-vQalj9vY