Taipei, Taiwan – Značka AirLive, společnosti Ovislink Corp., oznamuje zřízení linky lokální technické podpory v České republice. Tato nová linka umožní distributorům a zákazníkům rychleji řešit neočekávané problémy, které se mohou objevit při používání složitejších produktů. AirLive technická podpora se skládá z telefonické linky +420 606 959 595 a emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Telefon i mail poskytuje technickou podporu jak pro koncové zákazíky, tak i pro firemní zákazníky a společnosti, které využívají zařízení AirLive a potřebují konzultaci například při instalaci.

Vedle nové technické podpory je připraveno také AirLive školící centrum v Brně, které poskytuje certifikační školení pro Českou a Slovenskou republiku. Součástí je představení nových produktů a poskytování certifikačních školení a technických informací o AirLive řešeních. Školení v příštím roce budou zaměřena na AirLive IP kamery, složitější bezdrátová řešení, zabezpečení firemních sítí
a další témata. Více informací budete nacházet na www.airlive.com, kde je již k dispozici česká verze. Na hlavní stránce si stačí zvolit češtinu v sekci Select Language.